lørdag den 10. oktober 2009

Hvad skal vi gøre ved egotripperne der tror vi stadig lever i firserne, dem der tror at kommunisme kan udskiftes med cepos og alle dem der skifter parti som om de skifter underbukser?

Må jeg opfordre flakkerne til at stemme på Frank til kommunalvalget?
Hvis vi altså taler om København. Hvis vi taler om andre store byer er det meget tænkeligt at der findes andre samvittighedsfulde politikere at stemme på. Hvis de opstiller for Socialdemokraterne (og hvis du har tjekket dem ordenligt ud), SF, Enhedslisten eller de Radikale kan du stemme på en af dem uden at kaste din stemme ned i det reaktionære dyb. Hvorfor skal vi forære vikar Rasmussen noget som helst? (for slet ikke at tale om Pia der må grine hele vejen til banken) (tænk hvis hun blev busted og skulle sidde sammen med nogle af de kreative ude i Vestre fængsel. he he)

Må jeg endnu en gang opfordre dig til at stemme på Frank Jensen som faktisk er noget så sjældent som en rigtig rød socialdemokrat. Du tror måske ikke at de findes, men det gør de. Frank er ikke dogmefjols - han er åben over for gode ideer og har desuden lært en masse af Anker Jørgensen